Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
[email protected]
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search

Videoguide

Se vores videoguide for en grundig gennemgang af fremgangsmåden. Alle kan være med, så længe man forbereder sig på processen. Læs også gerne beskrivelsen på siden herunder.

VIDEOGUIDE

Brugsguide

FäRG er fremstillet med henblik på nem anvendelse.

Det betyder at du sagtens selv kan gå i gang med spartelmassen.

Følg guiden trin for trin for at få det bedste resultat. Er du i tvivl eller har du spørgsmål undervejs, kan du kontakte din forhandler.

NB! Lav hele væggen på én gang, da stop undervejs kan føre til uhensigtsmæssige farveforskelle.

1 spand FäRG af 10 liter rækker 6-8 kvm, afhængig af lagtykkelse.

FäRG i farven #FJORD

#FJORD

1Dæk af så du beskytter det, der ikke skal spartles. Brug malertape til kanterne og plastik eller papir til at beskytte dine gulve. Sørg også for at dine vægge er rene og tørre.

2Første lag af råmassen påføres med almindelige bredspartler (str. 15 cm og 35 cm anbefales). Påfører du råmassen med korte spartlinger og mange overlap, vil du få et vildere og changerende udtryk, mens du med lange spartlinger og få overlap vil skabe et mere roligt udtryk.

Pil malertapen af efter første lag, mens det endnu ikke er tørt og lad væggen tørre i minimum 16 timer før du forsætter med andet og sidste lag.

FäRG Råmasse spartles nemt på væggen

3Slib løbere eller opkanter pæne med sandpapir (korn 180) og børst væggen ren for støv. Sæt malertape op på ny og påfør nu anden lag spartelmasse. Sørg for ikke at lave det for tykt. Jo tyndere lag, desto tydeligere vil man kunne se første lags strukturer. Forsøg dig selv frem med lagtykkelsen, men typisk er ca. 1-2 mm lagtykkelse godt.

Brug, ligesom med det første lag, store bløde strøg, og tag igen malertapen af mens det stadig er vådt. Lad det tørre i ca. 16 timer.

4Inden forseglingen påføres, skal hele overfladen slibes let med sandpapir i korn 180. Overfladen skal være helt tør inden afslibning. Husk at afdække med malertape og plastik.

Det er vigtigt at væggen slibes i hånden, med bløde cirkelbevægelser, indtil overfladen er pæn og jævn. Støv væggen af og behold afdækningen på til påføring af afsluttende behandling (forsegling).

Brug en spartles til at påføre FäRG Råmasse

5Forsegl væggen med et enkelt og jævnt lag af den medfølgende forsegling. Pas på ikke at få for tykt et lag på, brug derfor en korthåret malerrrulle (lakrulle) og vær omhyggelig med at få et enkelt, tyndt og dækkende lag.

Vi anbefaler at du bruger rulle, men ønsker du at sprøjte forsegling på, skal du blot fortynde med 50% vand og bruge en tryksprøjte (f.eks. en havesprøjte).

Dup væggen undervejs med en fnugfri klud, hvis der skulle være løbere på væggen.
Efter ca. 6 timer kan du give andet og sidste lag forsegling (gælder kun ved sprøjtning). Sprøjt blot forseglingen på og dup efter med en fnugfri klud.

Lad væggen tørre i minimum 6 timer, før du tager den i brug.

Så er du færdig – Godt arbejde!

Så rulles spartlen på med en malerrulle

Sorry, the comment form is closed at this time.